sixx 2006.04.26. 12:33

JJ Abrams tisztáz (?)

Mindenki világgá kürtölte, volt nagy örömködés az egyik oldalon, sírás-rívás a másikon: a következő Star Trek mozifilmet a Lost és az Alias (egyik) kreátora, JJ Abrams, a csodagyerek rendezi majd. A téma is felröppent pletykaszinten: Spock és Kirk megismerkedése és első bevetése, űrcsata, male bonding, hegyesfülű élien, miazmás.

Erre a mai Empire onlány kiadása lehoz egy interjúcskát, amiben JJ azt bírja mondani, hogy ő ilyet biz nem is mondott, csak produceri minőségben van a project mellett, és istenbizony nem is érti, honnan veszik, hogy rendezni fog. Azt sem volt hajlandó megerősíteni, hogy a sztoriról szóló pletykák egyáltalán igazak-e, de mivel köztudottan nagy rajongója az eredeti sorozatnak, nem zörög a haraszt, satöbbi.

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr78948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása