A Showtime nagyon jó sorozatokat ad az egyszeri függőknek, Dead Like Me (retró DVD kritika hamarosan), Huff, Weeds, és még sorolhatnám, és nekik köszönhettük a brutálisan realista Sleeper Cell-t is, az Amerikában tevékenykedő "alvó" terroristák közé beépülő FBI ügynök történetét is (itthon az AXN adta).

A kábelcsatornák a nézettségi versenyben eleve hendikeppel indulnak, sokkal vékonyabb réteghez jutnak el a sorozatok, de ezt ellensúlyozandó olyan témákkal is foglalkozhatnak (és olyan eszközökkel is élhetnek) melyeket a nagy országos adókról úgy vágnának ki, mint macskát szarni. A tavaly Golden Globe díjra is jelölt Sleeper Cell pontosan ilyen alkotás volt, bemutatta az érem mindkét oldalát, és ha kissé szájbarágósan is, de azt is kijelentette, hogy nem minden arab terrorista - ez pedig a 9/11 utáni USA átlagpolgárának meglepetésként hangzott. A következő szezonról csak annyit lehet tudni, hogy lesz, nyáron forgatják, és visszatér a két főszereplő: Michael Ealy és Oded Fehr is.

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr5410168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása