Lassan nem telik el nap a Megasztár stylistjánek fikázása nélkül. Mivel aktuális bénázásai már eleget szerepeltek napirenden, most metabénázását tárgyaljuk ki.

A sztárság alfája és omegája az ismertség: egy aktív sztár minden erejével arra törekszik, hogy minél szélesebb körben ismerjék meg őt. Most ne rugózzunk túl sokat azon, hogy az ismertség érdekében ki hova mit nem dug fel magának mit nem tesz meg, illetve azt se feszegessük, hogy miért egyre több az absztrakt (azaz akiről nem tudható, tulajdonképpen milyen népgazdasági ágazatban is tevékenykedik) sztár, hanem inkább azt figyeljük meg, hogy
  • minden sztár törekszik olyan image kialakítására, ami megragad az emberekben, például: helyes kis kopasz énekesnő;
  • ez - a "médiaképesség" érdekében - leginkább külsőségekben nyilvánul meg;
  • hosszú távon nagyjából állandó, csak szép lassan, óvatosan mutálódik.
Nos, kedves Megasztár szereplők, önök elpazarolják azt a bizonyos 15 percet: nagyon nehéz úgy megmaradni a nézők fejében, hogy minden héten teljesen másként öltöznek. Köszönjék a stylistnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr318695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Limonádový Joe · http://tevemaci.blog.hu 2006.04.19. 23:31:03

Szabó Eszter az üdítő kivétel (mármint az állandóság szempontjából, stilisztikai szempontból egy konzekvens tragédia).

Sündisznó 2006.04.20. 13:22:28

De a stylistunknak is van 2 állandó jegye:
1. a félig betűrt ing (és póló!)
Ami lehet, hogy divat, de baromi hülyén néz ki. Meg aztán milyen divat az, ami 3 évig tart...
2. a (kopott!) farmer
Nos, a hétköznapi életben ez lehet örök darab, meg láttuk, már lovaggá is lehet ütni valakit farmerban, de könyörgöm, pláne a kopott, TV képernyőn nagyon sz@rul (=gagyi) mutat! Nincs a megasztárnak egy operatőre, aki ezt az "apró" infót megosztána vele?

Egyébként meg az jó, hogy segít nekik valaki hangszerelni/énekelni és mozogni a színpadon, de pl. a jelmez nem pont arról szólna, hogy magából mit hoz ki egy "megasztár" jelölt? És ha akkor sz@rul néz ki, az rendben van, magából csinált hülyét. De most felsőbb utasításra néznek ki hülyén... (Ezért vicces, amikor a zsűri (csakúgy, mint a hangfekvést!) időnként szóvá teszi...)

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2006.04.20. 15:03:26

Gyűjtsünk aláírást, hogy a TV2 adja át a műsort a Danubius Rádiónak?
süti beállítások módosítása