Reméljük vége a sagának, és többé nem kell a sittes Rodriguezzel foglalkozni, de ha már belekezdtünk a történetbe, akkor tessék, itt a lezárása is, bónuszként egy jó kép, tessék örülni.

Szóval a forgatás alatt elkövetett baki után Los Angelesben is bíróság elé állították a csajt, kapott 60 nap letöltendő büntetést, amit meg is kezdett jó munkásnő módjára - de míg a bevonulást filmező stábok a kamera elpakolásával foglalkoztak, az ajtóban megjelent a latin (és más) férfiszívek megdobogtatója, és elhagyta a sittet, ahol pedig az első alkalommal oly jól érezte magát.

Annyi történt csak, hogy a los angelesi megyei börtönből a nem erőszakos bűncselekményt elkövető elítélteket hamarab kiengedik (ebben az esetben 4 óra és 20 perccel a rács csattanását követően), mert rohadt sokan vannak bent eleve, és ez gáz.

A kisasszony a People onlány kiadása szerint rögvest egy kocsma felé vette az irányt, ahol kipihente a fáradalmakat, és biztos csak kólát ivott, mert megbánta amit tett (ittas vezetés). Ja, az első alkalommal elsunnyogott közmunkát most már nem ússza meg: 30 órát kell melóznia, és 2 évre próbára bocsátották megint (mert ez az első alkalommal is olyan fasza elrettentés volt számára).

Az üggyel többet nem foglalkozunk, lesz még ürügy képeket belinkelni a csajról.

1 komment

Címkék: sitt

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr789993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

én 2006.06.27. 03:26:41

jó kis bőr!
süti beállítások módosítása