Szívünk csücske a káromkodós western műfaj prominens képviselője, az itthon is látható Deadwood, jó hogy idegbetegek vagyunk attól, hogy az HBO szórakozik az idegrendszerünkkel.

Kezdődött ott, hogy David Milch (a sorozat kreátora, producere, írója, stb) két éve bejelentette: max. 5 szezon alatt le tudja zárni a történetet, ennyi elég arra, hogy az összes szereplő sorsa beteljesedjen, és Wyatt Earp is megjelenjen a városban. Aztán tavaly már csak 4 szezonról beszélt, és úgy tűnt, mintha pont az HBO akarna többet kicsikarni belőle. A múlt héten már arról szóltak a hírek, hogy a júniusban kezdődő, és már leforgatott harmadik szezon lehet az utolsó, aminek persze rohadtul nem örül senki, mert így nyitva marad az egész, gondolom valami cliffhangerrel, amitől falnak mennék.

Tegnap kissé tisztult a kép: a Deadwood egy rohadt drága sorozat, epizódonként mintegy 5 millió, évadonként 60 millió dollárba kerül - és nincs olyan nézettsége, ami ezt a valóban nem kevés pénz befektetését istenigazából indokolná. Az HBO a negyedik szezonra vonatkozóan azt az ajánlatot tette, hogy menjen le egy 6 epizódos fél szezon, így legalább bizonyos szálakat le lehetne zárni - erre mondott nemet Milch. A másik fél ekkor vonta meg a vállát, és közölte vele, hogy jó, akkor ennyi volt, a főszereplők szerződéseit nem újítják meg, a történet véget ért.

Milch azonban nem hajlandó feladni, és minden követ megmozgat annak érdekében, hogy szert tegyen a forgatás költségeinek legalább egy részére - így talán az HBO is beadja a derekát, és csak lesz 4. szezon. Drukkolunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr49742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tschöppy · http://megmondas.blogter.hu 2006.05.25. 08:43:13

Hajrá!
Most jutottam hozzá az első évadhoz, ha befejeztem a Róma első évadot, meg is nézem jól.
Tényleg, a Rómáról mi a véleményetek?

spamdog · http://www.szorfdeszka.hu 2006.05.25. 12:09:55

Róma - Istencsászár volt ... Alig várom a második évadot ott már Augustus(Oktavianus) hu.wikipedia.org/wiki/Octavianus lesz a csaszi :)
süti beállítások módosítása