sixx 2006.05.23. 13:30

Megint sitt

Egy hete idéztük a sitten eltöltött napjaira örömmel visszaemlékező Michelle Rodriguez szavait, miszerint nem is volt olyan szar a hűvösön neki, nos, tegnap további szép napokat helyeztek kilátásba a mozivilág aktuális kemény latinjónőjének.

A 27 éves színésznő ugyanis felfüggesztett büntetése alatt lengett ki a Lost forgatása során, így Los Angelesbe visszatérve azonnal bíróság elé citálták, és celebstátuszára ügyet sem vetve (minden nap ilyen sztárocskákat vegzálnak) 60 nap sittre és 30 napos elvonóra ítélték.

Gondolom a sorozat készítői számára nem jött jól, hogy a Disney tulajdonában lévő ABC egyik legjobb sorozatában ilyen gaz lelkek szerepelnek. (tessék szépen kijelölni a folytatásért) Talán ezért is nyírták ki a lánykát így a szezon vége felé - csak nem lehet úgy forgatni, hogy közben a sztárunk hátába éppen a "Mum" tetkót vési valami benga állat sitten.

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr149679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása