sixx 2006.05.22. 11:16

Megint lesz Prisoner

A brit Sky One úgy döntött, hogy elkészíti a hatvanas évek kultsorozatának, a Prisonernek az újráját. A 8 epizódos megrendelést kapott sorozat valamikor 2007-ben kerül képernyőre, főszereplője a karizmatikus és "sötétben ne találkozzak vele részegen" arcú Christopher Eccleston lesz, Hatos szerepében.

A történet bizonyos mértékig hű marad majd az eredetihez: egy kormányügynök felmond, majd elkábítják, és egy különleges börtönben tér magához (a Falu névre hallgató létesítményben), ahol a rabokat csak számokkal jelzik. Modernizálják persze a mai szemmel kissé ódivatúnak tűnő sztorit, és lesz benne összeesküvés, meg gonosz kormány, 24-hez hasonló lendületes történetvezetés, miazmás. Mi nagyon várjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr259642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása