A WB és az UPN egyesüléséből létrejött, és a világ valószínűleg legrondább logójával rendelkező új adó is bejelentette a műsorrendjét, túl sok meglepetés itt sem volt. Maradt egy rakás fiatal- és családcentrikus dráma, egy pár jobb és egy rakás szar sitcom, és lesz 2 új dráma és 1 sitcom is, de jó nekünk.

A héten a három nagyot részletesen is kiveséztük, ezt most inkább kihagyom, csak a lényeges infók jönnek, zanzásítva:

Lesz Veronica Mars, Supernatural, Smallville, 7th Heaven, One Tree Hill és Gilmore Girls, érkezik egy menekülős-családos dráma, a Runaway, és a The Game című sitcom. Midseasonban még egy új dráma Hidden Palms címmel, kész, kalap-kabát. Nem lehet túl sokat várni a csatornától, de hála istennek marad a VeraMars, míg sajnos az Everwood távozni kényszerül, anyátok mellesleg, a Hetedik Menyország meg marad???

Nem leszek túl bőbeszédű a FOX kapcsán sem, a távozókért senki nem fog krokodilkönnyeket hullajtani, az újoncok sorsa meg majd eldől. A FOX műsorrendje sem hozott eget rengető meglepetéseket, marad a Prison Break, a 24 és a House, tovább énekelnek az American Idolban, visszatér a Narancsvidék és a Bones is, és folytatja a Simpsons. Újoncként érkezik a Vanished c. szenátorfeleség eltűnős-titokzatos múltat kinyomozós krimi rögvest a Prison Break után, hátha jól felhúzza a börtönös sorozat; Standoff címmel két túszmentő magánélete és munkája, igen, ásítottam, biztos hallotta mindenki. A harmadik, Justice címre hallgató elit ügyvédes - lóvés de nagyon gazember ügyfeles dráma annyire sem érdekel, mint az előző, pedig SpyDaddy szerepel benne, azaz Victor Garber az Aliasból.

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr389570

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: www.leaderboom.com 2017.10.24. 15:32:08

does paul teutul jr go to church - 10mg ir adderall drug test

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SZg 2006.05.22. 12:23:03

Ez a csatorna + a Paramount uj vezetese nyirta ki a Star Treket /krokodilkonnyek/.
süti beállítások módosítása