A japánok viszonya a tévéjükkel, illetve a hülye tévéműsoraikkal legendás történetek ezreit szülte, tessék egy csemege a közelmúltból:

Egy szép nap a TV Tokyo nevű csatorna kapott egy zacskót, emberi csontmaradványokkal, és egy kissé ingerült hangú levélkével, melyben a (nyilvánvalóan elmebeteg) feladó jól lebaszta a csatorna vezetőségét azért, mert az asztalitenisz VB közvetítésének elhúzódása miatt nem adták le kedvenc rajzfilmjét. Az "Inu Kami" rajongó a videót is beállította, nehogy lemaradjon a létfontosságú epizódról, és erre tessék, valami hülye sportesemény ment helyette. Tom Oki, a csatorna szóvivője szerint a sorozat rajongói megehetősen vehemensek, és nem az első alkalom, hogy fenyegető leveket kapnak, de emberi csontok tekintetében úttörőnek számít ez a nap.

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr959435

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mira a estos chicos 2018.01.01. 08:29:52

Nem kell mindig mindent kimondani - Holdviola

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Franz 2006.05.16. 13:30:08

Mostpedig elindítom csontküldő mozgalmamat. Felszólítok minden jóérzésű tv. függőt, hogy vágjuk haza az összes itthoni szar tv.-t. Küldjön mindenki lapockacsontot, farhátat, csontvelőt, stb... 5 tonnát minimum, hogy legyen min csámcsogni a Híradókban!
süti beállítások módosítása