Tegnap már említettem a Reba című sitcomot, ami a "nemigen tér vissza" kategóriába tartozik, nézzük mi lesz a többi UPN-es és WB-s sorozattal. Figyelem, az alábbi infók pletykaszinten vannak, "insider sources" és "one pundit" forrással, szóval óvatosan tessék beleélni magunkat a dolgokba. Az eredeti írást itt lehet olvasni.

Ja, itt oldalt nem az új logó van, de nem találtam az induló csatornáról ilyet, így maradt ez a hibrid, jelezve, hogy miből lesz a cserebogár - esetünkben az új tévécsatorna.

Szóval a pletykák szerint a pilotok szarok, a vezetők egymással üvöltöznek, így a régi sorozatok akár gond nélkül is bekerülhetnek a menetrendbe - úgy legyen, drukkolunk nekik. Május 18-án lesz biztos a dolog, addig csak találgatunk.

Hétfő: A Hetedik Menyország sorsa megpecsételődni látszik, 10 év elég volt a nagycsaládból, most jöhet a Runaway, egy Donnie Wahlberg (asszem ez volt a New Kids on the Blockban, de lehet az a testvére) sorozat, melyben DW egy családapa, aki a családjával menekül valahonnan valahová, gondolom kiderül. Az Everwood (Treat Williams a kisvárosban, melankólia, családregény, könnyek) visszatérése már majdnem tuti, és kap egy társat is, a Mercy Reef című Aquaman sorozat személyében, mid-seasonra tippelik.

Kedd: "Majdnem teljesen biztos", hogy a Veronica Mars - Gilmore Girls páros visszatér, VM majd pihen midseasonban, hogy a Split Decision című tinidráma bemutatkozhasson (egy csajszi a gimi első napján dönthet, hogy melyik klikk tagja lesz - a sorozatban párhuzamosan mutatják a két szálat, a vége gondolom egy sóhaj, és "de hülye egy álom volt" jelenet lesz, és a helyes választás), remélem nem kitúrási szándékkal, mert VeraMars rulez. Ja, a Pepper Dennis (ha nézte egyáltalán valaki) nemigen jön vissza, drága is, szar is, nem is nézik.

Szerda: Lesz One Tree Hill ("Tuti gimi" az RTL keresztségében, bravó), America's Next Top Model című riölity, és Palm Springs címen új dráma (Johnny apja öngyilkos lesz, a depis tini családja beköltözik Palm Springs egyik fallal körülzárt közösségébe, titkok, sötét üzelmek stb, derülnek ki, VeraMarsba oltott Narancsvidék), szintén midseasonre.

Csütörtök: Smalville és Supernatural - mi más? A Mercy Reefet ide is be akarták próbálni, de az említett párost megbontani botor dolog lenne.

Pénteken wrestling, vasárnap sitcomok (a WB-ről semmi nem jön át) sorozatban, és kész. Ismételten hangsúlyozom, hogy ez csak pletyka, lehet, hogy pofára esünk!

4 komment

Címkék: tv pilot cw

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr279314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antisixx 2006.05.10. 13:10:12

találgatni mindenki tud, nem nagy szám...

sixx · http://comment.blog.hu 2006.05.10. 15:50:52

Mondd, egészen pontosan mi bajod van velem? Nem érdekel különösebben, csak próbálok a sérült lelkedbe belenézni kicsinyég.

antisixx 2006.05.10. 16:20:51

semmi bajom nincs veled, csak konkrétumok nélkül találgatsz. Megtéveszted a népet. Ha mégsem folytatják a Veronica Marsot, több fan miattad lesz öngyilkos! :-DD

sixx · http://comment.blog.hu 2006.05.10. 16:22:27

Nincs hát, nézzük csak a nicket...eh, mindegy. Nem találgattam, azt írtam le, amit olvastam, az is benne van, hogy pletyka.
A Reba cikkel kapcsolatos vádaskodást kifejtenéd? Miért én loptam a junkie-ról?
süti beállítások módosítása