A WB és a UPN az idén összeolvad, és szeptembertől CW néven űzi tovább az ipart - ez pedig azt jelenti, hogy a két csatorna jelentős sorozatállományát meg kell kurtítani, lesz akinek jut hely az asztalnál, lesz aki megszívja.

A jelenlegi állás szerint a Szívek Szállodája folytatja, a 7. Menyország és a Bűbájos Boszorkák meg nem, de van még egy rakás sorozat, melyekről semmit nem lehet tudni (Veronica Mars, Everwood, Supernatural, stb), majd egy-két héten belül kiderül kit vágnak ki a menetrendből.

Van azonban egy olyan sorozat, aminek a létét az egyszeri magyar tévénéző csípőből megkérdőjelezi (51 éves texasi háziasszony és érdektelen családja kalandjai a tiniterhesség és alkoholizmus mentén), de mégsem olyan egyszerű megszabadulni tőle.

Alanyunkat Reba néven adják, főszereplője egy country énekesnő - duplán szar máris - és a csökkenő nézettség miatt a fejüket vakargató network fejesek meg akarnak tőle szabadulni. Igen ám, de valamelyik barom két újabb évre írt alá szerződést a szezonkezdet előtt, így most úgy áll a dolog, hogy amennyiben a CW-nek csak nem kell a plasztikai sebészek által kissé mereven mosolygóssá varázsolt veres rébék, akkor 20 millió dollár közeli lelépési díjat kell kiköhögni, amit meg lehetne ennél sokkal értelmesebb dolgokra is költeni (mondjuk hozzácsapni a Veronica Mars költségvetéséhez).

A pletykák szerint a békát mindenképpen le fogják nyelni, mert a CW alapvetően a fiataloknak szóló műsorokra akar építeni, és ezek között nemigen fér el középkorú zenészasszony és kalandos családi élete.

2 komment

Címkék: tv cw

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr929283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antisixx 2006.05.10. 00:43:05

jó a cikk, kár, hogy a sorozatjunkieról loptad.

sixx · http://comment.blog.hu 2006.05.10. 08:08:29

Tényleg? Na ne mondd. Bizonyíték?
süti beállítások módosítása