Nyáron lehet elsütni azokat az ötleteket, melyeknek évközben semmi esélyük nincs arra, ahogy bekerüljenek a programba, hát az ABC új terve is pont ilyen: se nem újszerű, se nem érdekes - egy tengerparton éldegélő sihedercsapatról szól, az MTV-n sikerrel futó Real World című docusoap stílusában.

New York a helyszín, a Fire Island nevű sziget, ahol egy pár kiválasztott hat hétvégéját követik majd a kamerák, és mutatják be nekünk, hogy mit is lehet egy ilyen helyen csinálni - hát dugni gondolom a network jelleg miatt nem, de leszenek nagy barátságok, meg viták, talán még be is rúgnak, ha szerencsénk van, de az biztos, hogy a Summer Share (ha ez lesz a címe a végén, mert még csak tervezik) a "meg nem nézem, még a pilotot sem" kategóriába került azonnal.

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr79170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása