Ez van, ezt kell szeretni, 2008 előtt biztos nem tudjuk meg, hogyan került Beru nénihez és Lars bácsihoz Luke, és azt sem, hogy Leila nevelőszüleit milyen kínzással vették rá arra, hogy azt a kakaóscsigafrizurát a gyermek fejére applikálják.

A SCI FI Wire-nak nyilatkozó Rick McCallum, George Lucas bácsi kollégája azt bírta ugyanis mondani, hogy nagyon kezdetleges még az egész, és annak ellenére, hogy a koncepció mint olyan már vázlatosan megvan, a sorozat fő csapásának irányáról még fingjuk sincs, a főnök pl. csak most fogja elkezdeni az írók keresgetését, és ahogyan GL komótos munkatempóját ismerjük, ezzel 2007 vége előtt biztos nem is végez majd.

A sztoriról annyit árult el, hogy nem a Skywalker család történetét dolgozza majd fel 8 évadban, de valóban arra az időszakra koncentrál, mely a III. és a IV. rész között telik el, és kapunk majd új szereplőket, meg fejvadászokat is, ami különösen rulez, hiszen Boba Fett mellett Greedo is az volt, és őt nagyon szeretjük, mert kurva jó nyelven beszélt a gumimaszk mögött.

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr199169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-R 2006.05.04. 16:38:34

"2008 előtt biztos nem tudjuk meg, hogyan került Beru nénihez és Lars bácsihoz Luke,"

Ejnye no, csak nem maradt ki az Ep3 utolsó jelenete? :)

sixx · http://comment.blog.hu 2006.05.04. 21:22:39

Bevallom férfiasan, hogy elaludtam rajta...
süti beállítások módosítása