A riölitik kiötlőinek fantáziája elég beteges, ezt eddig is tudtuk. Volt már mindenféle emberkísérlet (Big Brother, Survivor, stb.), zenei bohóckodás (Pop Idol, American Idol, Rock Star), versengés a világ körül (The Amazing Race), akadt business témájú (The Apprentice), és anyákat is csereberéltek (Wife Swap) a biztonság kedvéért.

A legújabb állatság, a "My Bare Lady" címet kapta, egyem meg a kis szívüket ezért a finom kis poénért, nagyon tetszik már az elnevezés is, hát még a tartalom: négy elismert pornósztárt (nőket, Peter North ebből kimarad) egy gyorstalpaló színjátszó tanfolyamot követően Londonban eresztenek majd a világot jelentő deszkákra, ahol egy klasszikus drámában kell bizonyítani tehetségüket. A műsort a FOX készíti, de csak az erre szakosodott Fox Reality kábelcsatornán fogják adni, mert Jack Bauer mellé ez már tényleg sok lenne az amerikai gyomornak is.

Képünk csak illusztráció, de a Három Nővérre milyen jól hajaz.

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr229145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása