sixx 2006.04.28. 08:56

B-múvi revival

Van egy olyan csatorna az USA-ban, melynek még azt is megbocsátjuk, hogy komolyan veszi Erich Von Danikent, mert nekik köszönhetjük a Stargate franchise-ot, meg a Battlestar Galacticát a fasza makettekkel meg robotnőkkel. Nos ez a csatorna a jövőben sem mond le arról, hogy a szombat esti filmjei miatt a világ rézandrásai sírva röhögjenek rajta.

Arról van ugyanis szó, hogy a Sci-Fi Channel közzétette a 2007-es évadra tervezett szombat esti filmjeinek listáját - szemezgessünk egy kicsit!

A képen látható úriember nem más, mint a B-kategóriás filmek koronázatlan királya, Roger Corman, aki jövőre a fent említett csatornán támad a következő alkotásokkal:

Cyclops: sokat ígérő cím, az ókori Rómában sorra tűnnek el az elit császári gárda tagjai, az uralkodó rájön, hogy az események mögött egy küklopsz áll, legott elfogatja, hogy az arénában küzdjön meg a gladiátorokkal.

Supergator: klasszikus trash filmnek ígérkezik egy kurva nagy aligátorról. Egy louisianai kisváros lakóit tizedeli meg.

Nem csak Corman fog elkápráztatni minket, a többiek sem akartak lemaradni a baromság-versenyben, lássuk csak:

Stan Lee's Harpies: a Pókember és sok más képregényhős alkotója szárnyas-karmos hárpiákkal esik az emberiségnek.

Screech: a madárinfluenza elszabadul, jajistenem vajh mi lesz az velünk?

Lake Placid II: még egy szuperhüllős ótvar, itt egy krokodil zabálja a jónépet.

Yeti: Curse of the Snow Demon: ennek már a címe is megér egy misét, hát még a történet. Lezuhan egy rakás egyetemi futballistát szállító gép a Himalájában, a yeti meg szíjjelszedi őket, mint bolond a hógolyót.

Monster Ark: egy műholdfelvétel nyomán egy rohadt nagy bárkára lelnek az Ararát hegységben, aztán találnak még egyet, és egy szörnyeteget, amit Noé annak idején meg akart fullasztani, de nem jött neki össze. Ehhez asszem nem kell hozzáfűzni semmit.

Beyond Sherwood Forest: Robin Hood sem ússza meg, ebben a baromságban a sherwoodi erdő mélyén lakozó szörnyet kell kiírtani két nemes kirablása között.

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr349007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása