Őszintén bevallom, nem szoktam nézni ezeket a délutáni neves műsorokat, de a DVSC-Fehérvár meccs előtt volt még egy óra vissza, kedvenc kocsmámban meg pont az egyik ilyen szarság ment a tévében, miért ne, gondoltam.

A téma a szinglilét volt, be lett rángatva egy rakat celeb, és jött a panaszáradat meg az észosztás, kinek hogy. "Romantic" Zsuzsa, VV Anikó és VV Ágica (jók ezek a vezetéknevek) mellett Sári Évi képviselte a jajdeszarnekünkegyedül oldalt, melléjük lett bezavarva Kasuba L. Szilárd, VV Leó, Garami Gábor, meg egy ocelot-mintás inget és irdatlan nagy keresztet a nyakában viselő, Némó nevű egyed, akiről később kiderült, hogy "iszonyú jóképű". (Ja, ő mondta magáról, ne tessék félreérteni, nem vélemény volt.) A hímtagok között akadt olyan, aki jól elvolt így, kvázi-egyedül, meg olyan is, aki szeretne megállapodni.

Katartikus élmény volt, na. A délutáni tóksó műfaj szabályainak megfelelően kiírogattak mindenféle érdekes információt az alanyokról, akik az egy-két mondatos sirám/faszagyerek megjegyzés után átadták a szót a soron következő szerencsétlennek, és okosan bólogattak hozzá, hogy "ja, nekem is pont ilyen szar, de ha lehet még szarabb."

A végén egymondatos kis ajánlókat vagy mi a hátamat kellett megfogalmazniuk sztárjainknak, melyek alapján ki kellett választaniuk, hogy ki kivel jönne össze vagy ilyesmi. A gyöngyszem az említett Némó féle önvallomás volt, szorosan második helyre futott be Ágica a legótvarabb telefonszex hírdetésekre hajazó "csinálj belőlem sárkányt" mondattal, a legalját pedig a műsorvezető "kis nadrágban nagy dolgok feszülnek" kijelentése képviselte.

Én csak azt tudom javasolni a brigádnak, hogy próbáljanak meg hasonszőrű lejárt szavatosságú celebek között körülnézni, biztos lesz aki ráharap a kínálkozó alkalomra (ráharap, éééérted?) és akkor majd boldogan élnek a következő szezon aktuális műsoráig.

(Ja, pont a tegnapi Blikk címoldalán szerepelt a bréking nyúz, hogy Leó össze bírt jönni a hétvégi táncikálós sóból kipenderített ex-szépségkirálynővel, csak van remény csajok/srácok, fel ne adjátok!)

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr958938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása