Minden szemét realitiről beszámolunk, miért pont a Rock Star maradna ki belőle? Volt egyszer ugye egy INXS zenekar (van az még most is) meg annak énekese, aztán nem volt énekese (mert felakasztotta magát), és a nagyon nekibúsult zenésztársak egy Megasztár-szerű tehetségkutató keretein belül reméltek rátalálni a következő Michael Hutchene-re. Énekest ugyan találtak, azt, hogy milyet, döntse el mindenki magának, nekem nem jön be a hangja.

A Rock Star címet viselő műsor persze ettől még megy tovább, a soron következő edisönben Tommy "házivideón dugtam Pamelát" Lee, Gilby "voltam a gánzenróziszban is baze" Clarke és Jason "minek hagytam ott a Metallicát" Newsted választja majd ki azt a szerencsés hangot, aki a fantáziadús Supernova névre keresztelt supergroup frontembere lehet. "'Izgalmas, énekelni és üvölteni tudó, de egyben veszélyes énekest keresünk" - nyilatkozta Lee. "Azt akarom, hogy a frászt hozza rám."

A project atyaúristene az a Mark Burnett, akinek többek között a Survivor és a The Apprentice sikerét is köszönhetjük, szóval megfelelően tapasztalt kezek figyelnek majd a manipulációra, pont úgy lesz minden vágva, ahogy kell. "Az előző inkarnációtól eltérően most nem egy MH klónt kell kikalapálni a jelentkezőkből, hanem egy új arcot megtalálni a Supernova élére" - nyugtatott meg mindenkit Jason Newsted.

Miközben mi nyáron a CBS-en drukkolhatunk az ígéretes metálarcoknak, a zenekar stúdióba vonul, és nekilát az albumnak. A műsort továbbra is az ex-RHCP gityós Dave Navarro vezeti, de az idén lesznek sztárvendégek is (Slash, Rob Zombie, Moby, stb) akik majd jól megmondják, hogy ki az igazán veszélyes rocksztár 2006-ban.

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr468923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása