sixx 2006.04.20. 08:20

Unan1mous

A FOX legfrissebb reality sója előbb-utóbb itthon is képernyőre kerülhet (mint ahogyan tette azt a legtöbb ilyen műsor), lássuk miből élünk.
Adva van egy bunker, ami leginkább a B-kategóriás akciófilmekben látható „titkos náci rejtekhelyre” hajaz, betonfalak, acélbetétek, kamerák mindenütt. Ide bezavarnak 9 versenyzőt, akiknek nincs más dolga, mint eldönteni: ki kapjon 1.5 millió dollárt közülük. A trükk az, hogy a szavazásnak egyhangúnak kell lennie, ami élből nem tűnik kivitelezhetőnek, mert mi a hátamért szavaznék én meg ennyi lóvét Jóskának??? (Ebből is látszik, hogy nem lennék jó alany egy ilyen szadista kísérlethez.) Persze így állnak hozzá a résztvevők is, akiket egy szemüveges nyikhaj (ő lenne a Játékmester, vagy mi) egrezcíroztat állandó jelleggel, hogy szavazzanak, vagy aludjanak (bezony, nincs külvilág, el vagyunk zárva), egyenek vagy beszélgessenek egymással. A szokásos panelekkel is találkozunk (szavazás, titokszoba, stb.) szóval annyira újat nem találtak ki a készítők.
 
Csavar a gépezetbe akkor kerül, amikor már annyira az idegeire mentek a jónépek egymásnak, hogy szinte kizárt az egységes szavazás: a lóvét mutató nagy számláló hirtelen elkezd visszaszámolni. Ha nem szavaznak elég gyorsan, elúszik az összes pénz, senki nem kap semmit, feleslegesen csinált hülyét magából x héten át.

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr798754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása