Az amerikai A&E Network olyan területre merészkedett valóságsóilag, ahová más eddig nem nagyon mert: a katolikus egyház és a papság intézménye került terítékre Húsvét vasárnap.

Az ötrészes sorozat készítői 4 fiatalembert követtek kameráikkal, és filmezték le a szokásosnál még tolakodóbban, hogy a papi hivatás illetve a világi lét között hogyan örlődnek az alanyok, és majd pénteken jól kiderül, hogy hányan döntenek így vagy úgy.

A "God or the Girl" az alábbi felhozatallal kedveskedik nekünk: a 28 éves Adair már kétszer is othagyta a papneveldét; a 25 éves Steve Horvath (drukkolunk neki, Hajrá Magyarok!) egy zsíros állást maga mögött hagyva tépelődik a mindennapi tévézés és orálszex illetve a papi hivatás és a cölibátus között; Mike gyermekkorában bálványozta a pap bácsit, és nagyon, de nagyon szeretne a nyomdokaiba lépni - ott van azonban a barátnője, és hát igen, nagy a kísértés; végül ott a 21 éves Dan, aki 9 másik szüzességi fogadalmat tett fiatalemberrel él együtt egy Fort Zion névre keresztelt házban, és azon töpreng, hogy bevállalja-e vagy sem, alkalmas-e erre a feladatra, vagy inkább maradjon az egyetemen.

Tipp: Steve és Dan beszáll a buliba, a többiek pénteken mennek csajozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr878673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása