Ne dőljetek be annak a sok hülyeségnek, amit a South Park új epizódjai kapcsán írnak mindenféle médiumban olyan újságírók, akik az epizód megtekintése nélkül is úgy vélik, tökéletesen képben vannak (nincsenek). Inkább nézzétek meg magatok, nem túl bonyolult letölteni. Az új évad továbbra is zseniális, a szerda esti rész főleg a Mohamed-cenzúráról szólt persze, de annyi minden másról is (konkrétan az, hogy Jézus leszarja Bush elnököt, egy háromszor idézőjelbe tett mellékszál, teljesen lényegtelen).

A South Park persze azzal a csapdahelyzettel küzd, hogy 10 évadon keresztül csak akkor maradhat megbotránkoztató és tabudöntögető, ha fokozatosan keményedik (emelkedik közben az ingerküszöbünk), de egyelőre jól tartják magukat, a SP egyre mélyebbre ás, és óhatatlan, hogy saját sztorija is egyre inkább beleszövődik a történetbe. De ez így jó, és egyre érettebb.

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr1008597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bl 2006.04.14. 18:59:06

epp ma láttam az említett epizódot, szerintem nincs benne semmi durvaság, csak a szokásos agyamentség. annyit viszont a fent említett cikk irójának a javára írnék, hogy ő nem csak a sztorival foglalkozik, hanem egy kicsit a háttérrel. érdekeseb volt így megnézni a részt...

világbége!

Limonádový Joe · http://tevemaci.blog.hu 2006.04.14. 19:06:54

Már elnézést, de annak a cikknek minden egyes mondata tévedés, vagy maximum féligazság. Tehát nem a háteret tudod meg, csak amit a cikk írója arról gondol :-)

nzanga mobutu junior · http://h.underground.hu 2006.04.14. 21:56:46

a sp-t is eléri az elkerülhetetlen posztmodern önreflexivitás. ez a vég s.k.

bl 2006.04.15. 12:57:16

oke, legyen igy! akkor meg mi a hattere? mert engem kicsit erdekel :)
süti beállítások módosítása