Úgy tűnik, a 24-et is eléri a túl sikeres sorozatok átka: újabb és újabb évadokig fogják húzni, mint a rétestésztát, aztán a végén már Kiefer Sutherland annyi pénzt fog kérni, hogy egyszer csak abbahagyják. Ez a pillanat azonban nem most jön el, és az a 40 millió dollár (alsó hangon), amennyiért a Hollywood Reporter szerint Sutherland aláírta az újabb 3 évet, még belül van a tűréshatáron. A 24 most tart az ötödik szezonnál - és azt mondják, ez különösen sikeres évad, nézettségben és kritikailag is (a Jack Bauer ügynököt alakító Sutherland és a sorozat is nyert már egy rahedli díjat persze).

(Bevallom, nem nézem, bár jószerivel nem ismerek más élő embert, aki ne nézné. De nem merem elkezdeni.)

(via Tvsquad)

4 komment

Címkék: 24

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr598494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eszpee · http://sesblog.hu 2006.04.10. 23:56:31

Az van, hogy a 24 rétestésztázódása azt jelenti, hogy több új, önmagában zárt, kerek egész történetet kapunk. Ez jó, ha nem a kettes vagy négyes season szintjén nyomják persze. És messze áll a lost-féle rétestésztázódástól - bár tudom, ennek ellenkezőjét te sem állítottad.

Limonádový Joe · http://tevemaci.blog.hu 2006.04.11. 00:00:46

Amennyire tudom, az egyes 24 szezonok végén épp elég kínos előállni azzal, hogy tkp az egész megoldott ügy csak egy eggyel nagyobb ügy része volt - talán pont te mesélted, nem? :-)

eszpee · http://sesblog.hu 2006.04.11. 15:31:39

Nem, általában szépen lezáródnak a seasonok - annyi kavar esetleg van, hogy a következőben kiderül, hogy mégse zárult le teljesen az előző.

De egyébként ritka a cliffhanger a seasonok végén, most hirtelen nem is emlékszem egyre sem - de elég régen láttam már őket.

Limonádový Joe · http://tevemaci.blog.hu 2006.04.11. 20:09:58

Oké, vége helyett (köv. szezon) elejét akartam írni.
süti beállítások módosítása