Nehéz eldönteni, hogy a szombati vagy a vasárnapi szavazásos műsor volt-e jobb.

Szakmai szempontból most a Megasztár talán kicsit erősebbnek hatott, ami talán a versenyen kívüli résztvevőknek, talán a szabad dalválasztásnak köszönhető, ez utóbbi hiánya egyébként erősen rányomta a bélyegét a Választásokra. Apróbb bakik azért előfordultak, például Póka Angéla hangja néhol eléggé bizonytalan volt, Orbán Viktor kétszer is belesült egy egyszerű szólásmondásba, Gyurcsány Ferenc mozgásán pedig még erősen érződik a csiszolatlanság, de ne tévesszük szem elől, hogy amatőrökről van szó.

A Választások stylistja lényegesen jobban dolgozott, kevesebb eszközzel többet hozott ki a résztvevőkből, például Tamás Gáspár Miklós nyakába telitalálat volt piros vörös sálat tekerni, már mielőtt egyet szólt volna, tudtuk, hogy egy XXI. századi modern nyugati kommunistát látunk, míg a másik műsorban Bocskor Bíborkát alsó kategóriás Barbie-baba utánzatnak öltöztették, ami egyrészt rém fantáziátlan, másrészt egy ilyen ruha még a legszebb lányon is előnytelenül mutat. Dávid Ibolyáról hiányoltuk a kalapot, de belátjuk, hogy a szexualitást merev tabuként kezelő konzervatív szavazók megnyerése végett mellőzni kellett minden olyan kelléket, amely akár szolíd formában is, de egyfajta erotikát sugároz.

A voksolások lebonyolítása mindenhol gördülékeny volt. A Választásokban, bár a parlamenti patkós ábrán a narancssárga és a piros színű kis kockákat egyértelműen hiba volt egymás mellé tenni, meggyőzőbbek voltak a vizuális effektek, külön kiemelném a megfelelően mozgalmas, de még mindig komolyságot sugárzóan visszafogott animációkat. Jó ötletnek tartom, hogy a Választások második részét csak két hét múlva rendezik, addig a most úgymond "jóllakatott" közönség újra kiéhezik, nagyobb lendülettel veti bele magát a szavazósdiba.

A végeredménnyel mindkét műsor esetében elégedettek lehetünk, Bocskor Bíborka mostani kiesése nem okozott nagy meglepetést, a Választások pedig még megnyugtatóbb eredménnyel értek véget, mivel azt - saját értkelésük szerint - mind a négy induló megnyerte.

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr178479

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Alexander mcqueen shoes 2018.04.10. 11:19:43

blue waffles disease pictures male - Paul jr thoughts on occ foreclosure

Trackback: relevant web page 2018.02.14. 09:25:05

expresate 2 online textbook pdf - Dell precision m6500 turn on bluetooth

Trackback: additional resources 2018.02.09. 17:40:55

mali drug test - Ativan dose for infants

Trackback: Recommended Looking at 2018.01.26. 04:50:14

Online chatting dating games - Does imitrex have aspirin in it

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

római 2006.04.10. 12:05:52

jó a humor, jó a cikk. így tovább!
süti beállítások módosítása