Nagyon úgy néz ki, végtelen történet lesz a Lostból, amit utálok, legyen már vége és ne kelljen nézni tovább! A Hollywood Reporter írja, hogy David Lindelof és Carlton Cuse aláírtak a következő évadra.

Lindelof azt szokta nyilatkozni, hogy a Lost hossza pontosan meg van tervezve, a realitás viszont az, hogy az X-aktákhoz hasonlóan a Lost addig fog tartani, amíg nézik, aztán majd hirtelen, amikor majd kiderül, hogy nem lesz következő évad, akkor három rész alatt idióta módon megoldják a befejezést, minket meg hagynak a pácban. Sokat fogunk káromkodni. Mibehogy.

4 komment

Címkék: abc lost

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr458404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HH · http://hirbehozo.hu 2006.04.07. 13:38:16

A második évad legutóbbi részei megint azzal kecsegtetnek, hogy lerántják a leplet. De ezek szerint csak húzzák a népet. Egy idő után fel fogom adni-

scrubs 2006.04.07. 16:01:28

hat sajna kezdi valahogy onmagat ismetelgetni a sorozat es egyhelyben toporog valahogy. az elso szeria durvan addiktiv volt, de most mar kiderult, hogy tenyleg olyasmi lehet a dologbol, amit a posztban irtok...

Megmondos · http://megmondos.wordpress.com/ 2006.05.29. 21:06:47

oké, én feladtam. a második évadban semmi nem történik, ráadásul a végét egyáltalán nem érteni. és a legrosszabb, hogy nem is akarom megérteni, nem érdekel.

pblue · http://pblue.labs.hu 2006.06.06. 01:00:20

tény, hogy a második évad iszonyú gyenge volt (elbaszott dramaturgia, szétcseszett karakterek, klisék, közhelyek, önismétlés stb.), de nem osztom, hogy nem történt benne semmi, és hogy a "sztori" ne mozdult volna fikarcnyit sem. szerintem a háttérben kezd kibontakozni egy olyan - ha nem is sztori, de - "mitológia", amiből valóban végtelen sok évad forgatható, viszont érdekes, izgalmas, és remek szórakozás nyomozni, feltárni. kár, hogy a világ kevésbé frekventált szegletében élünk, és ezért nem élvezhetjük ki azt, hogy a lost egy egész kis világot kreál, és íly módon már sokkal kevésbé mint tévé-sorozat okoz igazán örömet, sokkal inkább mint egy játék, mint a lost experience. plusz tegyük mellé a könyvet is, a bad twint. ha ezek a magyar rajongók számára is hozzáférhetők lennének, neadjisten magyar nyelven, akkor ki nem szarná le a sorozatot magát, az elbaszott b kategóriás rendezőivel, szinészeivel, és az egyre jobban kilógó lólábakkal. olyan ez mint a mátrix volt: az első rész kult, a folytatás b kategóriás gagyi a tömegeknek (bár az igazi clue-k ottis a második részben voltak elcsepegtetve finoman), de a fanoknak azért megcsinálták az animátrixot is.
a magam részéről igenis sokkal több kérdésre kaptam választ a második évad végére, mint ahogy ezzel az első végén álltam, és az aktuális teóriáim is egész más vonalon mozognak, mint egy éve. és még mindig leköt.
süti beállítások módosítása