Igen, igen, jön, jön. A BBC megtalálta következő sorozatát, mely közszolgálatilag szegezi majd a briteket (is) tömegesen a képernyő elé. Ó, jajj, tegye fel a kezét, aki még nem látott Robin Hood-adaptációt.

A BBC új sorozatának főszereplője az a Jonas Armstrong lesz, akiről leginkább semmit nem tudni. Még a nagyokos Imdb szerint is csak két említhetetlen sorozatban vállalt szerepet. Eddig. Pedig elvégzett egy csomó színi iskolát. Talán róla van szó, ami azért lenne jó hír, mert végre láthatnánk egy gitározó vagy teniszező Robin Hoodot. Bár önvallomása szerint skiccelni is nagyon szeret.

Armstrong mindenesetre máris úgy nyilatkozott, mint egy sztár: "ez az érdekfeszítő dráma különleges keveréke lesz a lebilincselő akciókalandnak, szellemességnek és románcnak - valami, amit az egész családnak való." Igen, mi is erre tippelünk.

A leendő sztár egyébként Budapestről osztogatta az interjúkat, mivel a mi országunkban forgatták az egész újratölött brit legendáriumot. Ja, Armstrong azt is nyilatkozta, hogy a sorozat egyszerre lesz középkori és modern - nos, így már érthető, hogy miért éppen Hungary lett a "made in".

Magyarországi bemutatóról nem tudunk, de amilyen ütemben nyeli az MTV a bbc-s dokumentumfilmeket, lehet hogy már karácsonyra megérkezik a pakk, mind a 13 epizóddal.

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr18338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása