Szabó Eszter fejéről leoperálták a kalapot!

update1 by nzanga: állapota stabil és kielégítő

update2 by nzanga: a nap hőse kétségtelenül bocskor bíborka, aki mert az ismeretlen queenből választani, és a bring back that leroy brown-t, az originált neoburlesket zúzta le a sheer heart attackról. gratulálunk, őszinte elismerés2.0!

update3 by nzanga: a műsor hatására a béloggerből előtőrnek a gimnáziumi zenekari emlékek, és előveszi a queen cdit, hogy azonnal végighallgassa őket egyhuzamban...

update4 by nzanga: viszont, hogy a bicycle race-t konkrétan csak a feléig játszották el, és a csilingelős kiállásnál leálltak plusz másfél perc csevegési időért, nos, ezért konkrétan a Nagy Napalm Érdemrend Térdkereszt-fokozata jár s.k.

update5 by sixx69: a sztájliszt eddig nem látott mélységekbe taszította a jobb sorsra érdemes(?) versenyzőket, a kis nyikhaj stílje megérdemel egy arany málnát, vagy mit. A kalaptalanításért vállveregetés jár, a dekoltázsért még egy.

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr707943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása