Chef nem hal meg, egyébként meg milyen otromba dolog címlapon, főcímben hozni azt, hogy mi az epizód vége? Aztán a totális meg nem értésről tanúskodó nyitómondat: "A South Park alkotói úgy vettek elégtételt Isaac Hayes soulénekesen, hogy karakterét, Séf bácsit a legutóbbi részben pedofilnak ábrázolják, majd kinyírják." Mondjuk a nevét nem is merte vállalni, megértem.

Felidegesítettem magam.

6 komment

Címkék: south park

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr867924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

audiophil 2006.03.24. 19:39:26

Nem szabad meglepődni, az index színvonala mostanság ilyen alacsony. Amúgy meg nem volt nagy spoiler, egyrészt mert az elvakult rajongók már reggel megszerezték a kérdéses epizódot, másrészt mert mindenki tudta, hogy ki fogják nyírni, Hayes hangja nélkül nincs Chef és kész.

nzanga mobutu junior · http://h.underground.hu 2006.03.24. 20:48:20

akarsz róla beszélni? s.k.

Limonádový Joe · http://tevemaci.blog.hu 2006.03.24. 20:51:49

Az Index generális színvonalával nincs akkora problémám, mint azzal, hogy minden filmről szóló kritikájuk címében vagy ajánlójában lelövik a poént. Ez példátlan, felháborító, elképesztő.

(Legyünk egyébként tisztában azzal, hogy a magyar SP-rajongók 1%-át se teszi ki az az übergeek réteg, aki első nap letölti és megnézi az új epizódot.)

Harmadrészt a Hayes távozásáról szóló hírek elég ellentmondásosak, mintahogy a rész végén sem tesznek pontot az ügyre.

nzanga mobutu junior · http://h.underground.hu 2006.03.24. 21:04:55

úgyérted, bár széttépi egy macisajt, a darabjait összeszedik és elviszik az ufók későbbi felhasználásra? s.k.

Limonádový Joe · http://tevemaci.blog.hu 2006.03.24. 22:13:15

Ennél is jobb, de nem mondom meg, nézzed meg.

audiophil 2006.03.25. 00:25:35

true, bár én azt a jelentetet kicsit elhúztam volna még, túl gyorsan lövik le a poént.

amúgy szerintem meg lezárják a chef ügyet, hiszen a hangjára már nem lesz szükségük később, ha meg kiderül, hogy csak az ő fruity little club-ja írta azt a tiltakozó levelet, akkor egyszerűen visszatér Chef, Kenny is megtette már párszor.
süti beállítások módosítása