Chef visszatér, de sajnos megtér a pedofilok klubjába, hőseink pedig megpóbálják megmenteni. Nem áruljuk el, hogy meghal-e a végén vagy sem, mindenesetre fordulatokban és akcióban dús, felkavaró és mégis vicces epizóddal (egy film a barátságról, a hűségről és a szeretet erejéről) vág bele a South Park a tizedik szezonba. (Nem, Kenny ezúttal megússza, de a kötelező sorok most sem maradnak el - úgy elmesélném, de nem fogom, nézzétek meg.) A szcientológia természetesen kap rendesen (bár szerintem nem eleget), a szatíra gyilkos, a South Park újra száguld.

(A Hayes-kontraverzió ügyében egyre kevésbé látok világosan, az epizód sem tisztázza a dolgokat, ha lesz új hír róla, mindenképpen a címlapon hozzuk.)

2 komment

Címkék: south park

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr847906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agent s. 2006.03.24. 17:19:12

www.nol.hu/cikk/398379/

Tom Cruise "cenzúrázza" a South Park-ot

Limonádový Joe · http://tevemaci.blog.hu 2006.03.24. 17:33:17

Ja, a félműveltek magabiztosságával.
süti beállítások módosítása