Az ORTT akárhogy igyekszik is, soha nem fogja elérni a hülyeségnek azt a csimborasszóját, amit amerikai testvérszervezete, a Federal Communications Commission. Múlt héten üléseztek, és a hírek szerint 300,000 illetlenségi (indecency) panasszal foglalkoztak (sajnos azt nem írják, hogy ezt hogyan kell elképzelni a gyakorlatban, felolvassák mind a 300,000 inkriminált malacságot vagy végignézik és közben szörnyűlködnek, vagy hogy). 

A legnagyobb büntetést (3.63M dollár) a Without a Trace (Nyomtalanul) egyik 2004 decemberi epizódjáért a CBS és családja kapta egy tinédzserorgia plasztikus ábrázolásáért, az epizódot 20 millióan látták (és tetszett nekik). Az összeg Howard Stern 2004-es rekordjánál is nagyobb, az csak 3.5M dollár volt.

Az egész hisztéria egyébként Janet Jackson bal melle miatt erősödött fel az utóbbi években (a 2004-es Superbowl félidejeben, ugye).

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr57810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása