sixx 2006.03.16. 08:41

Planet Earth

Sir David Attenborough 1979-ben 500 milliós nézettséget produkált egy akkoriban úttörőnek számító természettudományos filmsorozattal, mely a Life on Earth címet kapta. 2001-ben a Blue Planet következett, hasonló témában, majd most, 2005-ben a Planet Earth. A címekből is kiderül, hogy a téma nem nagyon változott az évek során, az obligát menekülő csorda az afrikai szavannán-sok pingvin a hófúvásban-kietlen hegycsúcsok szentháromság megint visszaköszön, de kövezzenek meg, én nem tudom megunni. Jól néz ki ez a kis bolygó, na, ez van. Gyönyörű képek, Sir David nagyapás, megnyugtató hangja, bámulatos helyszínek - csillagos ötös.

(Ja, mielőtt bárki is beszólna: tudom, hogy SDA ennél sokkal több mindent letett a proverbiális asztalra, de az írásom szempontjából ezt a három sorozatot tartottam relevánsnak.)

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: bbc

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr285731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása