Updateltem magam Lostból, ami az utolsó hat rész bepótlását jelenti, ma illetve még a hétvégén. Hát ugyanolyan idegesítő, mint eddig volt, de persze azonnal nézném tovább, ha lenne mit - de erre jövő csütörtökig várni kell. A cselekmény továbbra is apró lépésekkel döcög előre, a dramaturgia meg egyenesen hátrafele mozog, pl. mostanra az összes szereplőt sikerült megutáltatni. És egyre nyomasztóbbak a flashbackek. Remélem, hogy ha a sorozatnak egyszer vége lesz, valaki vállalkozik rá, és csinál egy flashbackless verziót, amit pár óra alatt végig lehet nézni szórakoztatás jelleggel, tehát semmilyen átvert, elhagyott vagy meggyilkolt családtag, szerető, stb., csak gitározás a tábortűznél és rohanás az erdőben a szörnyek elől.

SPOILER! - Viszont megosztok egy jelenetboncolást - Jocó ötlete alapján kockáztam ki - a 2/10-ből, Mr. Eko és a nanobotfelhőmozi, ha még nem tartasz itt, ne nézd meg.

(Néztem még 3 Invasiont is, de még mindig nem szippantott be.)

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr435665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása