És mégsem adják itthon, pedig irgalmatlanul kegyetlen poénokkal van tele minden rész. Egy kórház elmebeteg orvosainak és pacienseinek kalandjai hetente 20 percben, John C. McGinley, Zach Braff, Sarah Chalke és Donald Faison domborít.

A tegnap esti epizódban pl. ilyet szólt az egyik: "If I wanted to waste my breath, I would have given my wife mouth-to-mouth last night when she went into cardiac arrest."

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr205712

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ramtamtam 2006.03.15. 21:57:27

Mint ahogy a Daily Show és a The Colbert Report sincs idehaza, azok meg a tv-s pol.showműsorok legtetejét képviselik perpill.

the_janitor · http://www.scrubs.hu 2006.03.16. 20:58:30

és tényleg ez a legjobb :))

és egy kis reklám még 1x: www.scrubs.hu

Flanker 2006.04.03. 07:20:34

A Scrubsnál jelenleg nincs jobb sitcom a piacon. De félek hogy a 3 futó kórházas "genre" mellé (ER, Gray's Anatomy, Dr. House) nem vállalnak egy negyediket.. pedig de jó lenne.. pl. az MTV.. Csak furcsa lenne szinkronnal..
süti beállítások módosítása