sixx 2006.03.13. 12:22

Megasztár nohejnmál

Meg lett ígérve, hogy a magyar adókon látható sorozatokról/realitykről is írok, nos, szombaton én meg akartam nézni a szépreményű villamosvezetők és társaik kalandjait, de egy Pandora's Box koncert erősebbnek bizonyult.

Az első 15 percet azért lecsekkoltam, hát mit mondjak, a sztájliszt az eddigiekhez képest is kitett magáért: ilyen mérvű ámokfutásra az öltözködés terén csak a jó öreg kilencvenes évek elején került sor kis hazánkban, amikor ugye voltak a mályvaszínű öltönyök fehér frottírzoknival és makkos lábbelikkel ill. az ún. "susogós mackók" futottak ámokot piacos Recebok cipőkkel kiegészítve. Tényleg, minek kalap arra a szerencsétlen lányra? És kútlánc a szőke faszi oldalára?

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr595651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Limonádový Joe · http://tevemaci.blog.hu 2006.03.13. 16:20:00

Kútlánc azért kell, hogy ne az arcát nézzük, elvonja a figyelmet.

nzanga mobutu junior · http://h.underground.hu 2006.03.13. 19:50:28

és igen! valszeg a megasztáros fellépőrühákra is ugyanolyan borzadállyal fogunk tekinteni, ahogy ma egy korabeli első emelet koncert fellépőire és nézőközönségére. a megasztár szátjlisztja mindenképpen napalm térdszalagrendre esélyes e téren nyújtott teljesítményéért s.k.
süti beállítások módosítása