Peter Falk - már 78 éves, de még mindig hadnagy, haha,  - még nem adta fel a Columbo filmrevitelét, legalábbis erről beszélt a héten. Falk szerint a téma mindig újra előkerül és benne lenne is hajlandóság, a legnagyobb baj az, hogy nincs jó forgatókönyv - ugyanez miatt késik Frank Columbo következő tévés kalandjának forgatása is (utoljára 2003-ban jött ki új rész) -, mert nem tudnak megegyezni az ABC-vel a forgatókönyvről, a tévétársaságnak másik tetszik (konkrétan fehérnemű-modellek között játszódna), mint neki. A mozinak pedig aztán Falk szerint duplán különlegesnek kell lennie:

"You gotta have a really ingenious murder; something that no one has ever seen before," he explained. "Then you have to have, in the first investigation scene, one thing that only Columbo would see. You can't have something the average detective ... or even a better-than-average detective could see. You could only have something that me and Sherlock Holmes would see and that's it and those are hard to come by."

UPI

Az RTL Klub és a TV2 is levette Columbót a műsorról pár hete, gondolom, ezt is egyszerre kell csinálniuk, törvényileg előírva. Mondjuk arra nem találok választ, hogy a 69 elkészült részből miért mindig ugyanazt a huszat vetítik. 

Remek Columbo-oldalak:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr675598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása