ern0 2006.03.06. 16:30

Mégis Győzike

Kiszel Tünde rosszul számította ki terhességének időpontját, és Farkasházy Réka sem megfelelően időzítette rádiós szakítását, mert jóval breakingebb hír tartja izgalomban a top értelmiséget: újraindul Győzike műsora. Úgy volt, hogy most már tényleg visszavonul, de aztán valaki küldött neki egy talicska levelet, hogy ne, és akkor Győzike nem. Saját bevallása szerint nem a pénz miatt csinálja, azon a hétszázezer (azaz hetesszázezer) Forinton, amit adásonként kap, lélegeztetőgépet vesz egy kórháznak, meg valami más drága ketyerét egy másiknak, ami igazán szép dolog, még ha jut is marad is is, no most nem ezen rugóznánk, és nem is azon, hogy indul Nógrádmegyer polgármesteri székéért, hanem.

Győzike - még ha rosszhiszeműen azt is feltételezzük róla, hogy csak a felét-harmadát vallja be a valós gázsinak - nagyon keveset kér (kap). Bár nem lehet fix árat mondani a tévéreklámra, de ennek a műsornak
Az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter a lefutott sorozatról elmondta, 2005 legnézettebb 20 műsora közül 9 a Győzike show volt (...).
(forrás: Index.hu)
jó a reach-e, valószínűleg nem olcsó a hirdetés alatta, így felmerül a gyanú, hogy az RTL Klub aprópénzzel fizeti ki a címszereplőt.

Persze, mindezt csak azért feszegetjük, hogy Győzike jól felidegesítse magát rajta, és jó legyen a műsor.

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr135416

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: canada goose outlet uk 2018.05.11. 03:00:38

Itt hamarosan egy új blog nyílik - maria.blog.hu ver. 2.0

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lakatos erzsébet · http://nincsen 2006.03.22. 15:40:58

Tisztelt művész úr!
Kérem győzike segítségét!!!
Budapest.7.kerület Murányi utca 5.1/1 alatt lakok
fiammal fiam súlyos Súlyosan korlkátoltolt fogyatékos csökkentlátó
Én lakatos Erzsébet Súlyos cukor beteg és súlyus
ér műtéten estünk át.
Polgármester úrtól kértünk lakást de elutasított
albérletet nem tudunk menni mert nincs rá kereslett
csak amit kapok a az Önkormányzattól
Kérem győzike segítségét nagyon köszönöm előre is
lakásunk nincs sajnos 6 éve lakunk ott de nem sikerült semmi a gyermekemnek otthonba való elhelyezés nincs nagyon kérem segytsen és áldjon meg monket mert semmi reményünk nincs csak az ön segítségére tudunk alapozni
Várom a válasszt Tisztelettel LAKATOS ERZSÉBET
előre is köszönöm!!!!!!!!!!!! Művész úr

süti beállítások módosítása