Kezdenek alakulni az erőviszonyok, most már látom, hogy Szabó Eszter fog nyerni, aki pedig esetleg közel kerülhet, az Ruzsa Magdolna és Póka Angéla lesz, talán még a kiszámítathatalan Bocskor Bíborka, de a fiúk nem rúgnak labdába idén.

A zsűri tegnap nagyott bakizott, előbb jól lehúzták Puskás ('kamudeszkás látens ratyi anyukedvence idióta' - a Törzsasztal DM-topikjából) Pétert, mert eszükbe sem jutott, hogy bekerülhet a háromba, ezután persze már nagyon bundaszagú volt, hogy mégis benntartották - mindenki tudja, hogy a Megasztárnak nagy szüksége van Puskás Péterre, hogy ne veszítsék el a 14 év alattiak szavazatát. Aminek némileg ellentmond persze, hogy zeneileg a Megasztár első három adása egyértelműen az apukák-nagymamák vonalon halad, Hungária, nyocvanas évek, Boney M, ABBA - ez borzasztó, különösen szerencsétlen megasztárosoknak lehet gáz állandóan olyan számokat énekelni, amikről nem nagyon lehet lövésük sem.

Ami jó volt, az az, hogy visszarakták kiszavazózenének a Bittersweet Symphonyt, és persze Soma is kitett magáért:

...olyan mintha egyetlen sugárból kiszórtál volna egy érzékesszenciát...

(Ja, Oláh Szabolcs volt az, akit az internetes közönségszavazás juttatott be, nem potenciális SMS-küldők, hanem arctalan internetes suttyók, esélye sem volt, lássuk be :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr545385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása