Hosszabb kihagyás után áprilisban mégis visszatér a képernyőkre az Alias, egy hatepizódos (de ebből kettő dupla) rövid szezonzárásra - és ezzel valószínűleg vége is a sorozatnak. Eredetileg márciustól kellett volna folytatódnia az évadnak, de nem fért bele az ABC zsúfolt órarendjébe, így halasztották, a rajongók nem kis rémületére. Most viszont úgy tűnik, csak április 19-ig kell várnia annak, aki élőben követi (én sajnos csak felvételről, az RTL-en, néhány évnyi lemaradással, összevissza, annyira nem is fogott meg, hogy rajongó legyek).

De ahogy látom, az RTL is szünetelteti éppen, legközelebb március 10-én lesz a második évad közepéről a Phase One epizód, az AXN valószínűleg frissebbeket nyom, de ezt nem tudom biztosan, mert a port.hu szerint van Alias az AXN-en, a saját webszájtjuk szerint viszont ez a sorozat nem is létezik, a port.hu által említett időpontokban semmilyen műsor nem szerepel...

(via tvsquad)

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr345260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása