A magyar televíziózás legszürreálisabb perceiből láthattunk néhányat az előbb, Kiszel Tünde szereplése Szulák Andrea műsorában egészen hihetetlen volt, az, hogy ennyire ostoba ember létezik a Földön - és túlél! -, még Damu Roland erős kísérlete után is megdöbbentő volt. Nem?

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr455225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mirr-murr 2006.02.28. 11:04:27

erdekes ebben szulakban, hogy sosem figurazza ki pofatlan modon az interjualanyt, hanem tanito jelleggel odaszur neki valami kis okossagot, pl tundenek most, es igy vonja meg a hatart az esetlegesen ciki emberrel szemben. de valljuk be ez sem tul jo megoldas. jobb otletem nekem sincs, hogy kene csinalni, de azert meg se legyunk balazs szinten, nedebar?

Limonádový Joe · http://tevemaci.blog.hu 2006.02.28. 11:08:05

Szerintem pont ezzel alázza jobban, hogy lemegy a szintjére és komolyan veszi, amitől az áldozat vérszemet kap, van benne kikacsintás bőven.
süti beállítások módosítása