Eddig megúsztam, de nemsokára kezdődik a Cobra 11, ami a maga káeurópás, kántoros fílingjével az utóbbi időben egyre jobban bejön, nem beszélve a levegőben repülő autókról, és az is pozitívum, hogy nem veszi magát túl komolyan, szóval ezt nem hagyom ki.

„Ihr Revier ist die Autobahn. Ihr Tempo ist mörderisch. Ihre Gegner: Autoschieber, Mörder und Erpresser. Einsatz rund um die Uhr für die Männer von Cobra 11. Unsere Sicherheit ist ihr Job."

Az esti választás nem nehéz (legalábbis amíg a DigiTv be nem köt), a fingszagú Gagyimamit bármelyik C-kategóriás Stallone veri, még az alsó hangos Daylight is. Aztrán Heti hetes, mert a másikon háborús dráma megy, amit Tom Cruise nélkül is nehéz elviselni.

Tehát tévére fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr355197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boszi 2006.04.08. 12:50:18

sziasztok!
süti beállítások módosítása