Túlvagyunk rajta, tulajdonképpen a megszokott, száraz érzés a módosítások ellenére is. Kínzó kérdés viszont, hogy ki fog itt nyerni? Valahogy senki sem magasodik ki a mezőnyből.

Az áthangszerelt Hungária-dalok közül volt néhány visszafogottabb, amivel ki tudtam békülni, a Neonparádé pl. korrekt remix volt, Puskás Péter pedig minden előítéletem ellenére sem akkora gáz. Jó, talán legközelebb az lesz :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr685193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mr.slippery 2006.02.26. 14:16:37

Az elődöntők során több versenyző produkciójától a hideg futkározott a hátamon (jó értelemben), de ez a dolog a tegnapi adásban egyedül a hiperdühös Póka Angéla színpadra lépésénél jött elő. És nem csak az énekhangok, hanem a hangszerek hangjai sem jöttek át túl jól. Lehet, hogy szar tv-n néztük, de az is lehet, hogy valami már a stúdióban eltekerődött.

mirr-murr 2006.02.26. 14:51:54

A legnagyobb rossz, az uj design, ami gyakorlatilag hanyadek. Nem tudom ki volt az elozo designer, de az uj, ujra kene, hogy jarja az iskolat. Nemcsak, hogy a retro legrosszabb legpasztelebb szineivel dolgozik, de emellett az osszhatast az is rontja, hogy semmi elet es vidamsag nincs benne, de meg vissza is visz devenyitibi bacsi osregi 3 kivansagos feelingjbe, segitseg, nem akarom, nem akarom

mirr-murr 2006.03.05. 14:17:35

olyan mu mar az egesz. nagy erolkodesnek tunik. tilla is hulyesegeket kerdez, mintha a lendulet is maghalt volna. es ez a bucsudal, te jo isten.
süti beállítások módosítása