A Buena Vista Television Latin America a Született feleségek dél-amerikai verzióival rukkol elő a közeljövőben az ott megszokott teleregény-stílusban Amas de Casas Desesperades címmel (ez spanyolul van, de persze portugál verzió is lesz a braziloknak, pontosabban négy teljesen külön verzió készül, mert spanyolból külön lesz argentín, kolumbiai és equadori). Továbbá Mike nem vízvezetékszerelő lesz, mert arrafelé nem értenék, hogy akkor mit keres a gazdagok között. (Bruhaha.) Még nem hallottam ezelőtt sose sorozatlicenszelésről, de lehet, hogy én vagyok a tudatlan. (Valójában nem licenszelésről van szó, hanem a Buena Vista a Disney ottani leányvállalata, tehát házon belül marad.)

(via tvsquad)

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr795191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyuszi ex kinga 2006.02.26. 01:04:10

Ez a legjobb hír, amit csak olvastam, mert akkor majd megveszem mind, ha már van all region os DVD-lejátszóm, legalább jól kihasználom, és ha a holdon is megy egy külön sorozat, akkor veszek ahhoz egy külön DVD lejátszót, hogy az ottani változatot is tudjam nézni, csak kérdés, hogy mi lesz Mike Delfino a holdon, talán delfin.

dr szoke 2006.02.26. 14:18:34

jo lenne mar tenyleg egy jo faszi vaalmilyen sorozatba, nem egy nyalas gyurt huje:)

Limonádový Joe · http://tevemaci.blog.hu 2006.02.26. 14:37:43

Miért, a Mike az teljesen rendben van, ha nem is egy Limonádový Joe, persze.

nyuszi ex kinga 2006.02.26. 15:25:43

Mondok egy érvet: Mike Delfino ujjatlan pólóban.

Én a Susan érzéseit díjazom igazából ebben a sorozatban, nem magát Mike-ot.
süti beállítások módosítása