Perceken belül debütál az RTL Klubon az Invasion (A rejtélyek városa címen), amit nem fogok élőben megnézni, mert nem tolerálom a retekklub Z-kategóriás szinkron-fércmunkáját, de persze majd éjjel bepótolom feliratos formában. Viszont lehetne-e jobb időpontra időzíteni egy tévés blog indítását? Ugyehogynem.

Tehát még nem láttam az Invasionból semmit, de abszolút pozitív várakozással tekintek elé, mert ufós sorozat csakis jó lehet, máig emlékszem pl. gyermekkorom egyik nagy hatású, hasonló témájú sorozatára, a davidvincentláttaőket "Támadás egy idegen bolygóról"-ra (The Invaders, 1967) illetve persze a kultikus Alfa holdbázisra (Space 1999) - bár az fordított sztori, ott mi vagyunk az ufók. (Utóbbinak a hálón nagy kultusza van, még magyarul is, ld. Arrakis kiváló oldalát, de erre még visszatérünk.)

Az Invasion egyébként mikolaj szerint is jó (hétfőre ígért beharangozót, ő a 15. résznél tart), neki pedig hiszünk, hiszen szerinte a Lost is jó, ami viszont tényleg az.

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr505174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csikesz Gergő 2006.04.16. 18:42:10

Nemtudok igazságot tenni mert volt egy idő szak mikor hittem az ufókban. MOstanában is előjönnek a kételkedeéseim .Bár én még nemláttam "földönkívült" de mégis azt hiszem hogy léteznek. Hogy van benne igazság? nemtudom. Ha kapnék is rá választ nem vehetném bésztosra mert kéelkedő a válszis.
süti beállítások módosítása