Várható volt, de akkor is mellbevágó a hír, hogy a Maffiózók vasárnap befejeződött hatodik szezonjának záró epizódja olyan alacsony nézettséggel zárt, amilyenre az 1999-es, első szezon óta nem volt példa.

Papíron a 8.9 milliós nézőszám nem rossz egy kábelsorozat esetében, de a 2004 júniusi (már nálunk is vetített) 5. szezonvéghez képest 19%-os csökkenésről tanúskodik, ami elég meglepő - két évet vártak a rajongók az újabb etapra, mégsem tartottak ki a 12. epizód végére (habár a nézettség év közben sem volt valami fényes: 8,6 millió, azaz 12%-os csökkenés 2004-hez képest). Aki látta a hatodik évadot, az tudja, hogy a számok nam hazudnak: tényleg csökkent a sorozat színvonala, mintha elfogyott volna a szufla a végére, és lassan gördülő, meglehetősen unalmas és érdektelen epizódokra futotta csak. Reméljük, hogy a 2007-es, 8 részes zárószezon ütősebbre sikerül.  

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr3110237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása