sixx 2006.04.16. 09:26

Stíl

Nu, tegnap a már korábban megénekelt sztájliszt ismét dúlt a Megasztárban, sikerült két kalapot is becsempészni, és szerencsétlen Szabó Eszterre egy buggyos megegítőalsót ráerőltetni magassarkú ezüstcipővel, nem is beszélve a többi eszement húzásráról.

 

 

 

Görög Zita megúszta a dolgot, neki gondolom van beleszólása az ilyenekbe, és milyen jó, hogy így van.

4 komment

Címkék: megasztár

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr458628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tschöppy · http://megmondas.blogter.hu 2006.04.16. 11:33:57

Nem tudom, hogy ezek a stylistok mit gondolnak magukról... mert izlésük az nincs.

audiophil 2006.04.16. 17:25:07

ja, én is leültetném őket egy intenzív ötseasonös american idol tanfolyamra, mondjuk az már a másik véglet, mert annyira konzervatívan öltözködnek, hogy dögunalom, de ennél mindenképpen jobb.

satafucker 2006.04.17. 07:45:03

nagyon rossz ez a stylist. kivaghatnak ma ezt a lakatosgyereket a megaszarbol.minek egyatalan stylist????mindenki azt vegyen fel amit akar, gondoljuk csak bele hogy mien szar amikor valakire ojan cuccokat aggatnak fel amibe nem erzi jol magat,sajnos ma vannak olyanok meghozza vezeto beosztasba akik engedik garazdalkodni ezt a fajbarom markot, neki biztos azis teccene ha szaritott tehenszart tenne a fejere. nagyonagyonrosssz az egesz.Tillarol nem beszelve, izlesficamba szenved az egesz megasztar

Lou 2006.04.19. 08:59:59

Tillának valahogy jól állnak az eszement dolgok, talán, mert ő is eszement, és valószínűleg ő is beleszólhat, esetleg saját stylistja van.
Lakatos Márk ámokfutása pedig szinte legendás. Nem attól lesz valami menő & modern, ha egymáshoz egyáltalán nem illő holmikat aggat a versenyzőkre. Szegény Bíborka is mindig úgy nézett ki, mint valami ódivatú elmebeteg. A kontraszt jó dolog, de egy kicsit túlzásba viszik.
süti beállítások módosítása