sztahanov 2009.11.20. 13:24

durvan teszteli

 brallalala lala brrr brr

agent s. 2006.10.05. 00:50

Pénteki ajánló

Felvonulók kérték:
RMÉ: reklámmentes élvezet
 
 
Egy szörnyű csütörtök (mármint ezeken kívül ;)
RMÉ: reklámmentes élvezet
 
 

agent s. 2006.10.02. 22:48

Szerdai ajánló

Szerdán adják:
RMÉ: reklámmnetes élvezet
 
 

agent s. 2006.10.02. 22:13

Keddi ajánló

Kedden megyen:
RMÉ: reklámmentes élvezet
 
 

agent s. 2006.10.01. 20:56

Hétfői ajánló

Remélem a hétvégén mindenki kihasználta a remek időt és nagyon messze volt bármiféle tévékészüléktől. Nade lássuk mi lesz hétfőn:
RMÉ: reklámmentes élvezet
 
 

agent s. 2006.09.28. 21:00

Pénteki ajánló

Péntek este, sör, popcorn:
RMÉ: reklámmentes élvezet
 
 
Csütörtökön este ezt kapjuk a pénzünkért:
RMÉ: reklámmentes élvezet
 
 

agent s. 2006.09.27. 20:45

Szerdai ajánló

Szerda este ezt adják: RMÉ: reklámmentes élvezet
 

3 komment

Címkék: ajánló

agent s. 2006.09.25. 23:21

Keddi ajánló

Kedd esti néznivaló:
RMÉ: reklámmentes élvezet
 

agent s. 2006.09.25. 00:22

Hétfői ajánló

Hétfőre:

agent s. 2006.09.23. 02:16

Hétvégi ajánló

Szombatra-vasárnapra:

RMÉ: reklámmentes élvezet
 

2 komment

Címkék: ajánló

Ebben a trópusi időben kapcsoljátok ki a tévéket, mert:
  • még jobban bemelegíti a lakást
  • a szabadban jobb
  • minden jöttment vendégvágó egységben van már/most kivetítő, ahol a meccsek között lehet mást is nézni, ha hagyják
  • és különbenis, ki az, aki ilyenkor tévét néz?! (mármint a szinkronos, reklámmal megszakított 24 című sorozat kedvelőin kívül ;)
Legyetek rosszak, de azért fél szemmel figyeljétek a műsorújságokat, mert mindig akad egy-két csemege, többek közt az m1-m2-dunatv háromszögben is...
 

12 komment

Címkék: ajánló

Csütörtökre megy:
RMÉ: reklámmentes élvezet
 

agent s. 2006.06.13. 21:33

Szerdai ajánló

Szerdára ajánljuk:

RMÉ: reklámmentes élvezet
 

2 komment

Címkék: ajánló

agent s. 2006.06.12. 21:03

Keddi ajánló

Kedden megyen:
(RMÉ: reklámmentes élvezet)
 

1 komment

Címkék: ajánló

agent s. 2006.06.12. 13:29

Hétfői ajánló

Újra hétfő...:
(RMÉ: reklámmentes élvezet)
 

agent s. 2006.06.08. 21:06

Pénteki ajánló

Pénteken sajnos elkezdődik a focivébé, szerencsére azonban jó sorozatok és filmek is lesznek a tévében: RMÉ: reklámmentes élvezet
 

1 komment

Címkék: ajánló

Várható volt, de akkor is mellbevágó a hír, hogy a Maffiózók vasárnap befejeződött hatodik szezonjának záró epizódja olyan alacsony nézettséggel zárt, amilyenre az 1999-es, első szezon óta nem volt példa.

Papíron a 8.9 milliós nézőszám nem rossz egy kábelsorozat esetében, de a 2004 júniusi (már nálunk is vetített) 5. szezonvéghez képest 19%-os csökkenésről tanúskodik, ami elég meglepő - két évet vártak a rajongók az újabb etapra, mégsem tartottak ki a 12. epizód végére (habár a nézettség év közben sem volt valami fényes: 8,6 millió, azaz 12%-os csökkenés 2004-hez képest). Aki látta a hatodik évadot, az tudja, hogy a számok nam hazudnak: tényleg csökkent a sorozat színvonala, mintha elfogyott volna a szufla a végére, és lassan gördülő, meglehetősen unalmas és érdektelen epizódokra futotta csak. Reméljük, hogy a 2007-es, 8 részes zárószezon ütősebbre sikerül.  

Csütörtökre:
RMÉ: reklámmentes élvezet
 

agent s. 2006.06.07. 17:29

Szerdai ajánló

Szerdára ajánljuk: RMÉ: reklámmentes élvezet
 

A Jóbarátok rendmániás szakácsnője ismét visszatér oda, ahol igazi sikereket ért el: a tévébe. Hiába próbálkozott ugyanis Courtney Cox filmes karrierrel, az igazi áttörést és sikert számára a Jóbarátok hozta, így érthető, hogy ismét sorozatban láthatjuk, még pedig az F/X csatornán, minden függő egyik kedvenc csatornáján (Rescue Me, Shield, Nip/Tuck, mondjam még?)

A sorozat címe "Dirt", azaz "Mocsok", és a bulvárújságírásról szól (találó cím), Cox kisasszony egy Blikk/Sztori szerű kiadvány szerkesztőját alakítja majd, és a hírek szerint egy paparazzi áll majd a sorozat középpontjában, akinek az a feladata, hogy dehonesztáló információkkal és képekkel lássa el az újságot. Ez így elég soványkának tűnik 13 részre (ennyire kapott megrendelést a project), de biztos lesz még benne más is.

A Showtime nagyon jó sorozatokat ad az egyszeri függőknek, Dead Like Me (retró DVD kritika hamarosan), Huff, Weeds, és még sorolhatnám, és nekik köszönhettük a brutálisan realista Sleeper Cell-t is, az Amerikában tevékenykedő "alvó" terroristák közé beépülő FBI ügynök történetét is (itthon az AXN adta).

A kábelcsatornák a nézettségi versenyben eleve hendikeppel indulnak, sokkal vékonyabb réteghez jutnak el a sorozatok, de ezt ellensúlyozandó olyan témákkal is foglalkozhatnak (és olyan eszközökkel is élhetnek) melyeket a nagy országos adókról úgy vágnának ki, mint macskát szarni. A tavaly Golden Globe díjra is jelölt Sleeper Cell pontosan ilyen alkotás volt, bemutatta az érem mindkét oldalát, és ha kissé szájbarágósan is, de azt is kijelentette, hogy nem minden arab terrorista - ez pedig a 9/11 utáni USA átlagpolgárának meglepetésként hangzott. A következő szezonról csak annyit lehet tudni, hogy lesz, nyáron forgatják, és visszatér a két főszereplő: Michael Ealy és Oded Fehr is.

Szombat estére:
RMÉ: reklámmentes élvezet
 

A Sopranos idei (elég szar) szezonjának egyik központi témája a Vito nevű egyik családtag homoszexualitása, és az abból eredő mindenféle probléma (öljük meg? hogy öljük meg? tényleg öljük meg?), melyre én mondjuk nem vesztegettem volna 7 epizódot, de hála istennek nem én készítem a sorozatot.

(Most spoilerek is jönnek, én szóltam.) Szóval Vito történetét a Maffiózóktól elvárható véres jelenettel le is zárták vagy két hete, és a karakter alakító Joseph Gannascoli elmehetett jól megérdemelt pihenőjére (Tony álmaiban szerintem még elő fog jönni a joviális gengszter), de nem sokáig ülhetett a babérokon: egy fogyasztó-tablettákat forgalmazó cég rögvest beperelte. A kép alapján valóban fogyókúrára szoruló színész ugyanis nem tett eleget szerződéses kötelezettségeinek, és nem promótálta a tablettákat kellőképpen - pedig kapott érte 320,000 dollárt cserébe. "A fenekét kinyaltuk az elmúlt 2 évben, mindent a forgatáshoz igazítottunk, mégsem jutottunk vele semmire" nyiatkozta a cég egyik képviselője. "Nem jött el a promóciós eseményekre, nem volt hajlandó részt venni a kampányban, ez így nem fair."

Itthon persze ilyen vád nem érheti a híres fogyóbajnokokat, Győzike feje minden nyomorult bulvárlapból az emberre támad, ha nem vigyáz.