a vasárnapi ajánlóból ugyan kimaradt a nagy választási őrület (live!), de minden tisztes magyar állampolgár tudja, hogy ilyenkor az a dolga, hogy a tévé előtt vágja tövig a lábkörmét izgalmában. az ollót már kikészítettük, patikuki a mikróban, mehet.

19:42 az már tisztán látszik, hogy az idei választásicsalás slágermém, a láncszavazás - némi négypárti hátszéllel - rajtcél győzelmet aratott, de egész sikeresen zárkózott fel mellé a buszoztatás is. bónusz napkérdése: hogyan lehet ránézésre megállapítani, hogy azok ott láncszavaznak?

19:55 csordogálnak az első sokat sejtető adatok, 1-6% százalékos feldolgozotság mellett. egy jó politológus, már ennyiből képes egy ötflekkes vezérpubli összedobására. és ezmég csaka kezdet!

20:30 bár távol álljon tőlünk, hogy egy 2%os adatból messzemenő következtetéseket vonjunk le, azért biztosamibiztos alapon bekészítettünk egy külön napalm díjcsomagot a közvéleménykutató cégek számára. sose lehet tudni. mellesleg az izgalom a tetőfokát hágja.

20:39 "eldőlni látszik" - jellemzi az egyik budapesti vkerület részidős, 22,6%os feldolgozottságú eredményét az m1 kvailifikált szakkommentátora. reszkess végeredmény!

20:45 BREAKING NEWS! török gábor kimondta: "szerintem az mszp nyeri a listás szavazatokat". elemzőink processzálják a hallottakat. addig zene.

20:48 stumpf istván sokat sejtetően csodálkozik, hogy "milyen jól tartja magát az mdf". ezért még valaki fizetni fog!

20:55 néhány helyen már 80,5% felett a feldolgozotság. az elemzők csendben keseregnek, hogy kevesebb órát számlázhatnak ki, és nosztagikusan gondolnak azokra a régi szép időkre, amikor még éjfél utánig is kitartott a buli.

20:57 m. krisztina: "e pillanatban jött a hír, hogy az szdsz elérte az 5%ot, tehát bent van a parlamentben!" b. andrás: "bocsánat krisztina, ez nem azt jelenti, majd csak a 100%-os feldolgozottság után..." családi mikrodrámák, csak a tv2-n!

21:04 a budapesti adatok a feldolgozottság előrehaladtával nemigen változnak, ésminthogy a szakértők már kinem mondott tényként beszélnek róla, mi is megkockáztathatjuk: budapest nemhogy elesett, négy éve, de azóta sem bírt felállni. új panelproliprogram vár rád, te tudatlan város!

21:08 "úgy látjuk, hogy a körülöttünk lévő újságírók, hát gyakorlatilag megszállták kuncze gábort." a pártelnök állapotáról nincsenek további információink.

21:10 az szdsz székház fölött többen repülő csészealjat véltek lebegni látni. a helyszínen tartózkodók megbízható információi szerint csak a pártkatonák ajkáról felszabadult sóhaj gőze volt látható.

21:16 "az mdf központnál olcsón árulnak jó minőségű friss adrenalint! csak a jelszót ismerőknek. jelszó: bejutunk! add tovább" gyűjtés, elkapott népi körsms.

21:32 elemzőink kielemezték a korábban török gábor által mondottakat, és arra a megállapításra jutottak, hogy valószínű, az mszp nyeri a listás szavazatokat. mindennek természetesen beláthatatlan következményei lesznek.

21:35 "vannak körzetek, ahol az mszp jobban szerepel, mintahogyan a hagyományok szerint kellene..." - mereng el az m1 szakértője. tessék! már a hagyományok sem a régiek.

21:41 az rtlklub celeb-drukker stúdiójában forrósodik a hangulat. megbízható források szerint - a nézettség növelése érdekében - a dramaturg minimum egy tetlegességig fajuló vitaszálat font bele a cselekménybe. izgatottan várjuk.

21:46 BREAKING NEWS! mdf 4,99%-on áll. a helyszíni tudósítóink többeken az ejaculatio praecox jeleit vélték felfedezni.

21:51 "a hadvezér, aki rabszolga lett..." ja, bocsánat... tudósítónk a gladiátor tv2es előzetesében vélt felfedezni aktuálpolitikai felhangokat.

21:55 a polelemzők megkapják baló györgytől az 5000 forintos kérdést: "mit szólnak ahhoz, hogy szili katalin és rogán antal egyaránt örültek annak, hogy az mdf elérte az öt százalékot?" hát igen, nem egy könnyű szakma ez.

21:58 a tv2 szdsz-sátras tudósítójának jól láthatóan remeg a mikrofont tartó keze. ő már valószínűleg tudja azt, amit nem kellett volna megtudnia. a tv2 minden bizonnyal a saját halottjának fogja tekinteni.

22:04 megindult a sajtótjékoztató cunami. a tévérendezőknek jól meg kell fontolniuk, hogy ilyenkor hova, melyik párthoz kapcsolnak, melyik másik párt ellenében...

22:12 BREAKING NEWS! egy bonyolult, többszörös if-es szerkezetű feltéteteles módú mondat végén stumpf istván eljut oda, hogy nagyobb esélye van egy fidesz-mdf koalíciónak. mégis van remény: a magyar élni fog, mert élni kell!

22:15 egyik elemzőnk békés hangulatú, csendes, nyugodt másodikfordulós kampányt jósolt. rövid úton eltávolítottuk a posztjáról; a továbbiakban kreatív igazgatóként funkcionál.

22:27 a tv2 fidesz-központos tudósítója eltűnt. elemzőink keresik az összefüggéseket az eredmények és a hír között.

22:41 benfentes információink szerint dávid ibolya néhány percen belül bejelenti az mdf részvénytársasággá alakulását, és a budapesti tőzsdére való bevezetését.

22:46 helyszíni tudósítónk beszámolója szerint a fidesz központban az az utasítás röppent fel, hogy az "mdf" és a "kérem" szavak kiejtését kell minden aktivistának elkezdenie gyakorolni.

23:12 a közvetítés tanúsága szerint az mszp sörsátorban a tömeg újraértelmezte ferenc bélogos szlogenjét, és a kampány második szakaszára utaló közös irányelvként is, egy emberként skandálja: "húzzunk be! húzzunk be!! húzzunk be!!!"

23:18 pártinformátorunk szerint gyorsfutárral a fidesz központba rendeltek egy Best of NHL válogatás dvd-t.

23:28 pártinformátorunkat sötét erők félrevezették, nem a Bestof NHL, hanem a Deep Impact c. filmet rendelték meg a tékából, és nem a fidesz, hanem a miép székházba.

23:30 a sajtótájékoztatók tanusága szerint magyarországon csak nyerni lehet a választásokon, minden párt elégedett lehet. menedzsment szakertőnk bedobta a win-win szituáció kifejezést, aminek lázasan keressük az értelmét.

23:40 hiller istván arca tűnt fel az m1 képernyőjén. valamennyi elemzőnk és szakértőnk villámgyors horkolásba kezde...

3 komment

Címkék: voks2.0.1

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr608465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Traktor 2006.04.10. 02:18:19

azért valszeg retek két hét következik...

eszpee · http://sesblog.hu 2006.04.10. 08:14:43

ezen hangosan, szép volt! :)

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2006.04.10. 14:26:33

ez kordokument, helyes, helyes
süti beállítások módosítása