Limonádový Joe 2006.03.03. 20:02

Ma este

Ma este nem sok nézhető dolog van (az itt per pillanat fogható három magyar) tévében, sajnos.

Be kell vallanom beteges vonzódásomat a magyar kereskedelmi tévék által előszeretettel vetített C-kategóriás katasztrófafilmek iránt (sáskaraj, meteor, özönvíz, vulkán, ufók, vírusok, stb.). Ezért is dühít fel nagyon, hogy az TV2 a Brasier című francia Z-kategóriás (az IMDB se tud róla semmit), minden bizonnyal max középszerű izgalmakban jeleskedő filmet megpróbálja Inferno - Tomboló tűzvihar címen megetetni velünk, holott. Monnyon le! A cím egyébként azt jelenti, hogy:

brasier
     n : large metal container in which coal or charcoal is burned;
         warms people who must stay outside for long times [syn: brazier]

Lesz még utána A szem, ami nem elég B-kategóriás ahhoz, hogy tévében be lehessen vállalni, kivágják ugye a felét, nem beszélve a szinkronról, szóval ha egyszer meg akarom nézni, akkor megnézem igazán, nem pedig lábgombareklámokkal megtűzdelve.

Természetesen ha horror van a TV2-n, akkor az RTL Klubon is muszáj horrornak mennie, mert hogy nézne ki, ha mondjuk ott párhuzamosan egy vidám film menne, megbomlana a világ egyensúlya, bah. A Kéz-őrület viszont több jót ígér, ez igazi tévés produkció, eszement vérfürdő, weird történet, reméljük, nem csalódunk. A rendezője is ígéretes, Rodman Flender rengeteg A- és B-kategóriás tévés sorozatban dolgozott már epizódrendezőként, sőt, színészként játszott mellékszerepet pl. a Beethoven 5-ben (eddig azt hittem, azt kizárólag csak a TV2 agykárosult műsorszerkesztői kedvéért forgatták le, de nem), sőt, volt már gyártásvezető, operatőr, werkfotós, vágó, producer és író is, szóval igazi poliészter, felcsigázott! Aztán pedig lehet, hogy belenézek a Chris Isaak Show-ba, még sosem láttam.

(Addig pedig jöhet az Invasion 4-5.)

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemaci.blog.hu/api/trackback/id/tr275365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása